Geile amateur neely (39)

Informatie

neely (39)

Informatie over neely

Naam: neely
Leeftijd: 39
Woonplaats: Haarlem
Ik spreek: NL EN FR
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Ik zou je 3 keer per dag opeten en drink graag Ik zou elke druppel van je hete sperma drinken. Mijn hobbie(s): ik hou van triotje en gangbang. Mijn favoriete muziek is Ik hou van erotische muziek. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Ik geef de voorkeur aan jongens met een stoute en vuile verbeelding. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik hou van een pik zuigen terwijl ik in mijn kont en mijn favoriete plekje(s) zijn ik hou van buiten sex. Bij mannen val ik op hun ..hoe grooter, hoe liever... Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben egoïstisch in seks, ik kan er geen genoeg van krijgen. Mijn Sterrenbeeld is vissen. Mooi aan mezelf: Ik vind het heerlijk om alles in seks te ervaren en ik heb geen grenzen. Mijn levensdoel is: mijn fantasie is om de meest populaire pornoster ooit te worden. Mijn levensmotto is: je leeft maar één keer, je moet alles op seks proberen. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is poep. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

neely (39)